Ontwikkelingen en veranderingen in de gezondheidszorg volgen elkaar in een razend tempo op. Of het nu gaat om een nieuw protocol om sondevoeding toe te dienen of een nieuwe verplaatsingstechniek: het is noodzakelijk om jezelf iedere dag te blijven ontwikkelen. Alleen op deze manier ben je in staat om kwalitatieve zorg en ondersteuning te bieden.

Curaflex ondersteunt jou in je ontwikkelingen door het aanbieden van doelgerichte trainingen, cursussen of het kunnen volgen van de opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige. Samen zal bekeken worden wat past bij jouw ambities, mogelijkheden en ontwikkelingswensen.

Samenwerking met professionals

Voor de Verzorgende IG (MBO3) en Verpleegkundige (MBO/HBO) opleiding werken wij intensief samen met de OPPstap groep. Dit particuliere onderwijsinstituut biedt ons de mogelijkheid om kwalitatief onderwijs te bieden wat aansluit bij de praktijk. Doordat trainers en docenten zelf actief zijn in de praktijk wordt deze direct met het theoretisch gedeelte samengevoegd tot een overzichtelijk opleiding. Via Curaflex ben je op verschillende plekken voor langere tijd gedurende de opleiding werkzaam in de praktijk en ga je één dag per week naar school. Zo breng je de theorie direct in de praktijk en haal je het maximale uit jezelf. Natuurlijk kun je rekenen op adequate begeleiding en een vast aanspreekpunt gedurende de opleiding. De kosten voor het opleidingstraject nemen wij voor onze rekening zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Wanneer je gediplomeerd bent zorgt Curaflex voor een passende en uitdagende werkplek. Een opleiding volgen via Curaflex betekent dus ook direct baangarantie. Wanneer start jij met de opleiding?