Verpleegkundige – Barneveld e.o.

Reacties uitgeschakeld voor Verpleegkundige – Barneveld e.o. 30

Functie: Verpleegkundige | Niveau: MBO-4 | Sector: Verpleeghuis | Waar: Barneveld e.o. | Uren: i.o. PT/FT | Dienstverband: bij Curaflex

Wat ga je doen?

Wij zoeken meerdere verpleegkundigen voor zowel ‘losse’ diensten als voor langere tijd voor het verplegen, verzorgen en begeleiden van cliënten die woonachtig zijn op een kleinschalige woonvormen binnen het verpleeghuis. Er is sprake van verschillende doelgroepen; psycho-geriatrie, somatiek (+) en revalidatie en op een aantal afdelingen gecombineerd met andere ziektebeelden. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de cliënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt overeenkomstig het zorgplan. Dat betekent dat je werkt vanuit het zorgleefplan,  A.D.L. handelingen verricht en zonodig verpleegtechnische handelingen uitvoert. Naast alle dagelijkse zorg staat welzijn hoog in het vaandel waardoor er ook daadwerkelijk tijd en ruimte is om bijvoorbeeld een activiteit te doen of samen een maaltijd te nuttigen. Binnen kleinschalig wonen komen ook taken voor zoals maaltijdbereiding, licht huishoudelijk werk etc. vergelijkbaar met een regulier gezin! In de rol van verpleegkundige zal je geregeld fungeren als aanspreekpunt voor meerdere afdelingen en heb je een belangrijke rol in triage, crisissen en andere.

Wat vragen we van je?

Om je werk goed uit te kunnen voeren beschik je over een afgeronde opleiding verpleegkundige en ben je bekwaam en bevoegd in de verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen en bent in staat om te kunnen schakelen tussen verschillende (cliënt)situaties. Je begrijpt dat je binnen je werkzaamheden zelfstandig moet kunnen handelen als ook adequaat en doortastend bent wanneer dat van je gevraagd wordt.

Wat bieden we je?

Dit alles kan allemaal op basis van een (vaste) duidelijke en transparante arbeidsovereenkomst die past bij jouw wensen en behoeftes. Wil je fulltime, parttime of juist op uitzendbasis werken? Op basis van jouw beschikbaarheid is er veel mogelijk! In overleg zal je binnen een of meerdere organisaties worden ingezet. Uiteraard ontlenen we jouw arbeidsvoorwaarden aan de cao VVT zodat je krijgt waar je recht op hebt en bouw je direct pensioen op. Zelfs kunnen we, als je dat wilt, iedere week je salaris uitbetalen.

Reageren of meer informatie?

Je kunt ons bereiken door te mailen via info@curaflex.nl of bel, app gerust naar 06-29270942.

Similar articles

CONTACTGEGEVENS

Curaflex
p/a Frans Tromplaan 26
3871 EN Hoevelaken
T: 06 29 27 09 42
E: info@curaflex.nl