Verzorgende IG – Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Ermelo e.o.

Reacties uitgeschakeld voor Verzorgende IG – Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Ermelo e.o. 123

Functie: Verzorgende IG | Niveau: MBO-3 | Sector: Thuiszorg | Waar: Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Ermelo e.o. | Uren: i.o. PT/FT | Dienstverband: bij opdrachtgever

Wat ga je doen?

Wij zoeken voor onze opdrachtgever meerdere verzorgenden IG voor het verplegen, verzorgen en begeleiden van cliënten in de thuissituatie. Voornamelijk zorg jij ervoor dat mensen zolang als mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dat betekent dat je werkt vanuit het zorgleefplan A.D.L. handelingen verricht en zonodig verpleegtechnische handelingen uitvoert. Daarnaast is jouw inzet gericht op het geven van instructie en begeleiding zodat mensen, in voorkomende situaties, (weer) zonder de inzet van thuiszorg zelfstandig verder kunnen leven. Daartoe werk je intensief samen met de cliënt, de mantelzorgers, je collega’s en overige betrokkenen. Samen met jouw collega’s biedt je continuïteit en kwalitatief hoogwaardige zorg.  Binnen je werkzaamheden krijg je te maken met zowel laag als hoog complexe zorg waardoor er sprake is van afwisseling, geen dag is hetzelfde in de thuiszorg!

Wat vragen we van je?

Om je werk goed uit te kunnen voeren beschik je over een afgeronde opleiding Verzorgende IG en ben je bekwaam en bevoegd in de verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen en bent in staat om te kunnen schakelen tussen verschillende (cliënt)situaties. Je begrijpt dat je binnen je werkzaamheden zelfstandig moet kunnen handelen als ook adequaat en doortastend bent wanneer dat van je gevraagd wordt. Werken binnen de thuiszorg maakt het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer noodzakelijk.  Deze zorgorganisatie werkt vanuit de reformatorische achtergrond waardoor het noodzakelijk is (doop)lid te zijn van één van deze toebehorende kerkverbanden. Daarnaast is het noodzakelijk in te kunnen stemmen met het identiteitsdocument welke desgewenst bij ons op te vragen is.

Wat bieden we je?

Een vaste baan afgestemd op jouw wensen, mogelijkheden en behoeften rechtstreeks bij onze opdrachtgever. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn afgeleid van de cao VVT.

Reageren of meer informatie?

Je kunt ons bereiken door te mailen via info@curaflex.nl of bel, app gerust naar 06-29270942.

Similar articles

CONTACTGEGEVENS

Curaflex
p/a Frans Tromplaan 26
3871 EN Hoevelaken
T: 06 29 27 09 42
E: info@curaflex.nl