Verzorgende IG / SPW / MMZ of SPH – Amersfoort

Reacties uitgeschakeld voor Verzorgende IG / SPW / MMZ of SPH – Amersfoort 223

Functie: Verzorgende-IG / VPK/ SPW / MMZ / SPH | Niveau: MBO-3, MBO 4 en HBO | Waar: omgeving Amersfoort | Uren: i.o. | Dienstverband: bij Curaflex

Wat ga je doen?

Bij Curaflex geloven wij dat ontwikkelen vooruitgang betekent. Daarom investeren wij maar al te graag in onze flexibele zorgprofessionals die dag in dag uit cliënten verplegen, verzorgen en begeleiden bij onze opdrachtgevers. Want samen met onze enthousiaste medewerkers bieden wij uitkomst en oplossingen op momenten dat ‘de nood hoog’ is. Wij lenen dan namelijk onze  flexibele, deskundige en gemotiveerde zorgprofessionals gedurende een korte of langere tijd uit aan deze zorgorganisaties in verschillende sectoren. Dat doen wij op een laagdrempelige manier op basis van transparante (werk)afspraken. Voor een opdrachtgever in de omgeving van Amersfoort zoeken wij  voor langere tijd meerdere Verzorgenden IG, Verpleegkundigen, SPW-ers, MMZ-ers of SPH-ers in de functie van woonbegeleider.

Wat vragen we van je?

Als woonbegeleider op deze relatief nieuwe kleinschalige woongroep(en) ben je van onschatbare waarde voor de bewoners met dementie en/of niet aangeboren hersenletsel. Jij zorgt ervoor dat de cliënt gerichte ondersteuning ontvangt bij de dagelijkse invulling van zijn of haar leven, zowel binnen als buiten de woongroep, op basis van de vastgestelde zorgleefplannen. Het ene moment ben je individueel bezig met een cliënt om bijvoorbeeld daarna een gesprek of activiteit in de woongroep te begeleiden. Vanuit je eigen deskundigheid werk je intensief samen met het netwerk van de cliënt, je collega’s en betrokken behandelaren. Daarnaast werkt het team integraal samen zodat alle kennis, kunde en ervaring samenkomt waardoor er een prettig woon, werk, leef en leerklimaat heerst binnen de afdelingen en gehele organisatie.

Wat bieden we je?

Werken bij Curaflex betekent werken op basis van transparante afspraken welke zijn samengevat in een arbeidsovereenkomst. Bij het bepalen van de arbeidsvoorwaarden hanteren wij de CAO VVT en schalen je daarom in in FWG 35, 40 of 45. Wij bieden je de mogelijkheid tot een (vast) urencontract en bieden je doorlopend nieuwe langdurige opdrachten aan maar een oproepcontract behoort ook tot de mogelijkheden.

Reageren of meer informatie?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren of heb je vragen? dan komen wij graag met je in contact. Je kunt ons bereiken op 06-29270942 of via info@curaflex.nl
 

Similar articles

CONTACTGEGEVENS

Curaflex
p/a Frans Tromplaan 26
3871 EN Hoevelaken
T: 06 29 27 09 42
E: info@curaflex.nl