flexibel-uitzenden-in-de-zorgHeeft u behoefte aan deskundige en flexibele zorgprofessionals? Curaflex helpt u in dat geval graag. Wij helpen u ook graag bij de werving en selectie van openstaande vacatures. Onze zorgprofessionals ondersteunen (zorg)organisaties bij acute en/of langdurige personele vraagstukken. Dit kan zowel voor uitvoerende als leidinggevende functies zijn.

Doordat wij kennis en jarenlange ervaring hebben in het desbetreffende werkveld zijn wij de juiste partner als u op zoek bent naar geschikt personeel. De inzet van onze zorgprofessionals is ook voor uw organisatie van grote meerwaarde! Met elkaar de kwaliteit van zorg verhogen: dat is Curaflex!

Alle zorgprofessionals die via Curaflex werkzaam zijn beschikken over de benodigde diploma’s, registraties en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Zo kunnen wij voorzien in deskundigheid en integriteit voor onze opdrachtgevers.

Iedere opdrachtgever is uniek in diens visie, missie, normen, waarden en identiteit. Wij houden daar altijd rekening mee wanneer wij een ‘match’ maken.

24/7 bereikbaar

De zorg gaat 24 uur per dag en 7 dagen per week door. Wij zijn daarom altijd bereikbaar via één nummer voor overleg, advies en (spoed)aanvragen.

CONTACTGEGEVENS

Curaflex
p/a Frans Tromplaan 26
3871 EN Hoevelaken
T: 06 29 27 09 42
E: info@curaflex.nl